Партньори

“Белун” е търговска марка създадена в град Добрич. Продуктите им са натурални и чисти, като от едно време… Водени от идеята за здравословен начин на живот, влагат в продуктите само естествени и натурални съставки – без консерванти и оцветители.  Стремят се да съхранят традициите на българското качество и вкус, за да растат децата ни здрави и да познават вкусът на сиренето и кашкавала такъв, какъвто трябва да бъде.

Разнообразието на продуктите им включва: краве, козе, овче и биволско сирене; кашкавал от краве мляко, както и краве мандраджийско (суроватъчно) масло. Предлагат още голямо разнообразие от тахани, био тахани, био ядки, а отскоро и лютеница.

Произвеждайки за Вас продуктите “Белун” фирмата се грижи на трапезата Ви да попаднат само натурални и чисти млечни продукти. За производството им се използва само свежо мляко, без добавки на сухи млека и растителни мазнини. Всички продукти се опаковат ръчно, а за всяка отделна бройка са положени индивидуални грижи.

www.belun.eu

ДАН ТРЕЙД 2013 е официален представител на марката за гр. София.

Идеята на фирмата, както и на продуктите с марка “Старите рецепти” е, чрез тях да върнем вкусът на домашно приготвения продукт. Ето защо, техните продукти са направени по домашни рецепти – съобразени с изискванията на масовото производство, като са запазили автентичността на продукта. Това е постигнато най-вече, благодарение на стриктното спазване на рецептурата и липсата на консерванти, оцветители и заместители.

www.facebook.com/stariterecepti

ДАН ТРЕЙД 2013 е официален представител на марката за гр. София.

“Шипка 99” е създадена през 1999 год. Производственото предприятие се намира в гр. Първомай. Фирмата е изцяло експортно ориентирана.

Продуктите, които се предлагат на вътрешния пазар, се продават в собствени специализирани магазини от бутиков тип под марката “Маестро”.

Те се произвеждат по традиционнa, класическа технология от подбрани млека /овче, козе и краве/ със зреене между 45 и 60 дни за различните видове сирена и между 60 и 90 дни за кашкавала – без консерванти и растителни мазнини!

http://www.sheepka99-maestro.com/

В основата на “Егрек” стои млякото – стопроцентовото, чисто, българско, фермерско мляко.
Затова и когато търсихме име, искахме да е нещо изконно свързано с нашата традиция за правене на мляко. Така се роди “Егрек” – от старата българска дума за “лятна кошара”. Това са онези кошари, в които предците ни са събирали добитъка през лятото, когато са прекарвали цели месеци в търсене на свежа паша в планината.
Днес ние търсим мляко за нашите продукти от избрани български ферми. Познаваме всяка една от тях – собствениците й, семействата им, добитъка им. Доверяваме се на опита им, на ежедневната им грижа за стадата и на любовта им към млякото. За да можем да дадем на вас истински, висококачествени млечни продукти от чисто фермерско мляко.

http://egrek.bg/

ДАН ТРЕЙД 2013 е официален представител на марката за гр. София.

Следвайки най-новите тенденции в нашия отрасъл и отнасяйки се хуманно към животните, ние сме създали бутиково производство. Главната ни цел е да ви предложим продукция за ценители. Нашите продукти са екологично чисти (ORGANIC). Повечето са в процес на Био сертифициране, което означава, че при отглеждането на животните не сме използвали ваксини, антибиотици, хормони и други подобни препарати. А в девствените пасищата на Странджа планина, където отглеждаме животните, не са влагани торове и химикали. В радиус от 70- км. няма промишлени предприятия, които да замърсяват околната среда. БЕЗ консерванти! БЕЗ заместители! БЕЗ оцветители! 100% БИО натурален продукт.

https://farmstrandzha.com/

ДАН ТРЕЙД 2013 е официален представител на марката за гр. София.

В производството на нашите сокове ние подбираме най- добрите сортове ябълки и най – качествените плодове в период на пълна зрялост ! Плодовете са ръчно сортирани , почистени и старателно измити преди да влезнат в кутиите под формата на сок за всеки ваш празник , обикновен обяд или вечеря със семейството !

http://hodyberry.com

ДАН ТРЕЙД 2013 е официален представител на марката за гр. София.

D’free са ферментирали ядкови храни, създадени с грижа за здравето на семействата ни, за нас, за опазването на природата ни.

D’free носят идеята за чистата храна, разнообразното хранене и устойчивото производство.

Най-важната съставка в D’free е мисълта за бъдещето – на хората, планетата, на живота.

Вдъхновени от неизчерпаемите възможности, които растенията ни предлагат и запалени от силната страст към храната, ние събрахме знания, опит и енергия, за да дадем нашия принос за балансиран и отговорен начин на живот. Така се роди D’free!

Всички D’free продукти се състоят от само няколко добре познати съставки, без съдържание на добавки, подобрители, консерванти.

D’free съдържат най-добре документираните бифидо бактерии в света, BB-12® и са регистрирани във Vegan Society.

Благодарение на чистия етикет, добрите бактерии и високото съдържание ядки D’free са идеален избор за разнообразното хранене на цялото семейство, за активни и спортуващи хора, а също така и за вегани, почитатели на здравословния начин на живот, за хора, които постят и разбира се, за новатори.

https://dfreefood.com/bg/

ДАН ТРЕЙД 2013 е официален представител на марката за гр. София.