Партньори

“Белун” е търговска марка създадена в град Добрич. Продуктите им са натурални и чисти, като от едно време… Водени от идеята за здравословен начин на живот, влагат в продуктите само естествени и натурални съставки – без консерванти и оцветители.  Стремят се да съхранят традициите на българското качество и вкус, за да растат децата ни здрави и да познават вкусът на сиренето и кашкавала такъв, какъвто трябва да бъде.

Разнообразието на продуктите им включва: краве, козе, овче и биволско сирене; кашкавал от краве мляко, както и краве мандраджийско (суроватъчно) масло. Предлагат още голямо разнообразие от тахани, био тахани, био ядки, а отскоро и лютеница.

Произвеждайки за Вас продуктите “Белун” фирмата се грижи на трапезата Ви да попаднат само натурални и чисти млечни продукти. За производството им се използва само свежо мляко, без добавки на сухи млека и растителни мазнини. Всички продукти се опаковат ръчно, а за всяка отделна бройка са положени индивидуални грижи.

www.belun.eu

ДАН ТРЕЙД 2013 е официален представител на марката за гр. София.

В основата на “Егрек” стои млякото – стопроцентовото, чисто, българско, фермерско мляко.
Затова и когато търсихме име, искахме да е нещо изконно свързано с нашата традиция за правене на мляко. Така се роди “Егрек” – от старата българска дума за “лятна кошара”. Това са онези кошари, в които предците ни са събирали добитъка през лятото, когато са прекарвали цели месеци в търсене на свежа паша в планината.
Днес ние търсим мляко за нашите продукти от избрани български ферми. Познаваме всяка една от тях – собствениците й, семействата им, добитъка им. Доверяваме се на опита им, на ежедневната им грижа за стадата и на любовта им към млякото. За да можем да дадем на вас истински, висококачествени млечни продукти от чисто фермерско мляко.

http://egrek.bg/

ДАН ТРЕЙД 2013 е официален представител на марката за гр. София.

D’free са ферментирали ядкови храни, създадени с грижа за здравето на семействата ни, за нас, за опазването на природата ни.

D’free носят идеята за чистата храна, разнообразното хранене и устойчивото производство.

Най-важната съставка в D’free е мисълта за бъдещето – на хората, планетата, на живота.

Вдъхновени от неизчерпаемите възможности, които растенията ни предлагат и запалени от силната страст към храната, ние събрахме знания, опит и енергия, за да дадем нашия принос за балансиран и отговорен начин на живот. Така се роди D’free!

Всички D’free продукти се състоят от само няколко добре познати съставки, без съдържание на добавки, подобрители, консерванти.

D’free съдържат най-добре документираните бифидо бактерии в света, BB-12® и са регистрирани във Vegan Society.

Благодарение на чистия етикет, добрите бактерии и високото съдържание ядки D’free са идеален избор за разнообразното хранене на цялото семейство, за активни и спортуващи хора, а също така и за вегани, почитатели на здравословния начин на живот, за хора, които постят и разбира се, за новатори.

https://dfreefood.com/bg/

ДАН ТРЕЙД 2013 е официален представител на марката за гр. София.